omslag forside - ugler gennem årstiderne

Støtte-

projekt

 

Støtteprojekt

Min tanke er, at denne male- og tegnebog skal gå til sygehuse, organisationer og foreninger, der værner omkring børn, unge og voksne med en diagnose, handicap, er syg eller på anden måde kæmper, for at få et dejligt liv. Det er for mig vigtigt, at disse personer ikke mister håbet, og stopper med at drømme.

Male- og tegnebogen vil give et frirum, hvor sygdom ikke fylder. Den har til formål at mindske de daglige bekymringer og give en indre ro. Male- og tegnebogen vil frembringe glæde samt selvtillid igennem den kreative udfoldelse, som kan vises frem.

For at jeg kan virkeliggøre dette projekt, søger jeg derfor nogen, som vil hjælpe mig praktisk og økonomisk omkring dette.

Ugler gennem

årstiderne

Gennem de 4 årstider, vil du fra foråret møde livets udspring, romantik og kærlighed i luften. Efterfølgende mødes du af musik og en snigende varme i sommerens tegn, hvor hver en dag er en fest.

Efteråret, hvor minderne fortsat skabes og livets rejse fortsættes ud i det store eventyr og hjem igen til vores nære og kære i vinterens magiske juletid. Der hvor julen er hjerternes fest, og hvor vi deler historier og minder fra året med hinanden.

åbent malebog - ugler gennem årstiderne
omslag forside - ugler gennem årstiderne

Male- og tegnebogen består af de 4 årstider, der er fordelt på 80 sider. Gennem de unikke linjer brydes siderne også med egen personlige stil af håndtegnet artworks.

forår - ugler gennem årstiderne

Forår

sommer - ugler gennem årstiderne

Sommer

efterår - ugler gennem årstiderne

Efterår

vinter - ugler gennem årstiderne

Vinter

Hele projektets koncept er skabt ud fra mit eget syn på livet, som illustreres i male- og tegnebogen med uglerne gennem årstiderne.

omslag bagside - ugler gennem årstiderne
omslag forside og bagside - ugler gennem årstiderne

Støtte-

projekt

I'm Dwarfish

Mit navn er Sofia. Jeg er 31 år og bor i København. Jeg er født med en sjælden diagnose indenfor dværgvækst, der også betyder, at jeg er stærkt svagsynet, har nedsat hørelse og kroniske smerter. Derudover er jeg opereret flere gange og følges på Center for Sjældne Sygdomme på Rigshospitalet.

Jeg er uddannet mediegrafiker. Jeg interesserer mig for psykologi og personlig udvikling og går med drømmen om at videreuddanne mig til coach. Mit arbejde som Art Director bærer derfor præg af en oprigtig interesse for psykologi samt mine inspirationsture med backpacking.

Sofia Sørensen
 
Jeg håber, at det har vakt interesse, og glæder mig til at vi sammen kan frembringe følelsen af glæde og magi hos modtageren.

Kontakt mig på mail for at høre mere og se hele projektet.